News

Oportunitate afacere în sudul Bucureștiului. Minihotel 3* operațional cu 26 de camere, grad constant de ocupare 80% și nota 8 pe Booking.

Vânzare afacere hotelieră în București | Hotel business for sale in Bucharest

hotel-afacere-de-vanzare Hol Receptie Hotel

Hotel de vânzare în sudul Bucureștiului.

Luna aceasta BCS Imobiliare aduce pe piața afacerilor din București o nouă oportunitate de afaceri pentru antreprenori: un minihotel cochet de 3* cu 26 de camere, sală restaurant și terasă care operează cu succes din anul 2015 și care este amplasat în zona de sud a Bucureștiului.

Hotelul este stradal, cu deschidere la o arteră principală de trafic din sudul orașului, este construit pe un teren de 715 mp și este format din două corpuri:

  • hotelul propriu-zis S+P+2E+M (fără lift) cu o suprafață construită la sol de 317 mp unde sunt recepția, spațiile de cazare și restaurantul,
  • cel de-al doilea corp este o terasă închisă cu o suprafața construită la sol de 189 mp.

Atașat hotelului mai este un teren de 210 mp unde s-a obținut autorizație de construcție pentru extinderea hotelului cu un corp nou P+3E/4E cu o amprenta la sol de 110 mp – ocazie cu care se poate implementa și un lift comun ambelor corpuri – lucru care poate ridica cota hotelului la 4*, restul de 100 mp rămânând liberi pentru parcări sau alte afaceri (gen spălătorie auto sau altceva), astfel că există o perspectivă robustă de dezvoltare.

Hotelul dispune de 15 locuri de parcare printr-un contract cu ADP și de o altă parcelă de 80 mp care poate fi amenajată ca parcare.

Așa cum veți observa și din planurile atașate, hotelul are următoarea structură:

  • Subsol hotel-68 mp: bucătărie (37 mp), holuri, vestiar, 1 grup sanitar, spațiu tehnic, casa scării
  • Parter hotel -307 mp: sală restaurant (175 mp) cu o capacitate de 80 de locuri, recepție (42 mp), 2 băi, 2 grupuri sanitare, oficiu, vestiar, holuri acces.
  • Etaj 1 hotel-242 mp: 10 camere (cu băi incluse) cu o suprafața medie de 15 mp, oficiu, hol
  • Etaj 2 hotel-243 mp: 10 camere (cu băi incluse) cu o suprafață medie de 15 mp, oficiu, hol
  • Mansardă hotel – 214 mp: 5 camere (cu băi incluse) cu o suprafață medie de 15 mp, un apartament cu baie și jacuzzi (33 mp), oficiu, 2 camere serviciu, hol.
  • Terasa acoperită – 189 mp (capacitate 100 persoane)

Hotelul are nota 8 pe Booking.com, o notă foarte bună, cu atat mai mult cu cat hotelul nu se află într-o zonă centrală a Bucureștiului, și un grad de ocupare constant de 80%, majoritatea clienților fiind clienți de tranzit (perioadă cazare medie 2-3 nopți, la un tarif de 200 Ron/noapte) și venind în număr majoritar de pe Booking.

Sursele de venit ale hotelului sunt din:
– Cazări
– Restaurant & Terasă
– Evenimente (nunți, botezuri, majorate, zile de naștere etc)

În prezent hotelul are 30 de angajați permanenți și aduce anual un randament net mediu de 11.5%.

Preț vânzare afacere: 3.000.000 Euro

Încurajăm oamenii de afaceri interesați de această oportunitate să ne contacteze fără ezitări pentru discuții de detaliu, vizită în locație, acces la documentație și întâlniri cu proprietarii.

Contact 

Bianca Codroiu, Consultant
Email: bianca@bcsimobiliare.ro
Telefon: +40 724 509 420

Leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

UA-122879874-2