News

Cand avem un pret corect pentru o proprietate, aceasta se vinde indiferent de pret

orice proprietate se vinde daca are un raport corect calitate-pret

 Segmentul premium din Bucuresti se dezgheata.

Lucrurile s-au imbunatatit simtitor pe piata imobiliara din zona de nord a Bucurestiului. Cand spunem asta luam in calcul volumul tranzactiilor incheiate, cererile si ofertele primite zilnic la agentie, dar si discutiile cu colegi din piata, alti agenti imobiliari care opereaza pe segmentul imobiliar de lux din Bucuresti.

Floreasca si Pipera din nou puncte de atractie pentru investitorii imobiliari si pentru cei care vor sa locuiasca intr-o proprietate de lux.

Sediile moderne ale companiilor multinationale din zona care vin la pachet cu comunitatile de expati si angajati bine platiti au influentat si ele dinamica pietei din zone ca Pipera, Floreasca, Barbu Vacarescu, Baneasa, Herastrau.

Locatiile foarte bune caracterizate de lacuri (lacul Herastrau, lacul Tei), zone verzi (parcuri, paduri), iesirea facila din Bucuresti inspre zonele montane, imbunatatirea infrastructurii, apropierea de ambasade, de centru si de Aeroportul Otopeni sunt factori care la randul lor contribuie favorabil la dinamica tranzactiilor din zona.

Bulevardul Pipera se largeste la doua benzi pe sens, iar intrarea pe autostrada Bucuresti-Ploiesti se face tot prin Pipera, unde va avea statutul de autostrada urbana.

Spre deosebire de anii trecuti, un alt element care face diferenta sunt preturile proprietatilor care sunt mai mici la achizitie, facand proprietatile mult mai atractive pentru cumparatori, dar mai ales pentru investitorii care isi doresc venituri pasive substantiale, preturile chiriilor in zona facand din acest segment un hub atractiv pentru achizitii imobiliare profitabile.

In cadrul unui reportaj recent al ProTV, Bianca Codroiu, owner BCS Imobiliare reitereaza importanta unei evaluari corecte a proprietatii si pozitionarea ei la un pret corect pe piata:

“Cand avem un pret corect pentru o proprietate, proprietatea se vinde indiferent de pret.”

Ne asteptam la o crestere mult mai mare in perioada urmatoare, pentru ca proprietatile de lux si proprietatile bune sunt in numar limitat, iar cererea cumparatorilor este destul de mare pentru acest segment.”

Vezi reportajul intreg pe video de mai jos difuzat la Stirile ProTV, editia 7 august2015.

Leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

UA-122879874-2