News

Green Corner

Oportunitate de afacere pentru dezvoltatorii imobiliari. Preluarea complexului de vile în construcție Green Corner din Buftea.

Complexul Green Corner din Buftea

un ansamblu intim de case arhitecturate în stil britanic

Complexul de case noi Green Corner din Buftea se vinde atât dezvoltatorilor interesați să preia afacerea, cât și persoanelor care doresc să se mute sau să trăiască în acest colț englezesc de lângă București. 

Vilele au fost construite în 2016, au o suprafață construită la sol de 75 mp, cu o suprafață totală construită de 145 mp, suprafața utilă de 120 mp.  Fiecare vilă e amplasată pe un teren de 330 mp, având o curte liberă de aproximativ 250 mp. O vilă P+1E în Green Corner este tip duplex, are structură din beton armat, cu închideri din cărămidă porotherm, cu tencuială, este zugrăvită la alb și urmează să se monteze finisajele interioare. 

 

Vanzare afacere imobiliara. Complexul de case in constructie Green Corner din Buftea.

Informații pentru dezvoltatori.

Cartierul de vile Green Corner este un proiect autorizat, in constructie, format din 14 de vile tip duplex, respectiv 28 de case P+1, mai multe loturi de teren pentru construcții, un complex comercial pentru servicii si birouri P+2 amplasat pe un teren cu o suprafața totala de 12.000 mp, teren care a fost lotizat și este parțial împrejmuit.

Construcția complexului de case Green Corner a demarat in anul 2016, în prezent pe teren sunt construite 3 vile duplex (6 case), dintre care doua sunt la alb și una la roșu.

Vilele, inspirate de arhitectura britanică și de tendințele moderne privind spațiile mari vitrate, sunt inteligent compartimentate si dimensionate, astfel incat confera spatiu, lumina si intimitate in acelasi timp, oferind o senzatie foarte placuta și facandu-le ideale pentru cupluri si familiile tinere cu copii care lucrează în partea de nord a capitalei și împrejurimi.

Amplasat pe Strada Narciselor cu o  deschidere (? ml) larga la artera principala de trafic, dar cu spațiile locative amplasate la suficientă distanță de zona de trafic cat sa nu fie deranjant, complexul este foarte accesibil. Este situat pe strada Narciselor, la intersecția cu strada Independenței, foarte aproape de localitatile Chitila, Mogosoaia, Corbeanca, și la doar 30 minute de centrul Bucurestiului.

Aceasta afacere imobiliara este estimata la o valoare de 770.000 Euro, preț de achiziție, iar dezvoltatorul care va prelua finalizarea complexului Green Corner va intra în posesia următorului portofoliu de proprietăți, vile și loturi de teren pentru construcții:

1.Vile P+1: 6 unități locative amplasate pe loturi de 330 mp, fiecare cu o curte libera de 250 mp si o amprenta la sol de 75 mp:

  • 4 case la alb x 65.000 Euro = 260.000 Euro
  • 2 case la roșu x 55.000 Euro =110. 000 Euro
  • Drum acces 1.020 mp (inclus in pret)

Casele sunt identice, tip duplex, au structura din beton armat, cu inchideri din caramida porotherm, cu tencuiala, este zugravita la alb și urmează sa se monteze finisajele interioare. Fiecare casa are living, bucatarie, 3 dormitoare si 2 bai și este compartimentata astfel:

  • Parter: living, bucatarie deschisa, birou (sau dormitor), baie, hol, scara interioara din beton;
  • Etaj: hol, 2 dormitoare, o baie

Fiecare proprietate va fi delimitata cu gard, cu porti pentru acces auto, fiind prevăzut cel puțin un loc de parcare în fiecare curte.

2. Loturi teren: 8 loturi

  • 1 lot x 1150 mp (la sosea, pentru spațiile comerciale P+2) x 60 Euro/mp = 69.000 Euro
  • 3 loturi x 79 mp/ lot = 237 mp x 50 Euro/mp = 11.850 Euro
  • 3 loturi x 250 mp/lot = 750 mp x 50 Euro/mp = 37.500 Euro
  • 1 lot x 7.036 mp x 40 Euro/mp = 281.440 Euro

Complexul Green Corner va dispune de toate utilitatile: curent, gaz, canalizare, apa. Complexul Green Corner este situat într-o zona în dezvoltare, foarte placuta, deschisa, cu infrastructura foarte buna. 

vanzare-afacere-imobiliara-complex-case-Buftea vanzare-proiect-imobiliar-complex-vile-Buftea vile-noi-oportunitate-investitori-imobiliari

 

Contact

Bianca CODROIU
Real Estate Consultant

BCS Imobiliare

Mobile: +40 741 099 557
Mobile: +40 770 990 990
E-mail: bianca@bcsimobiliare.ro
Website: www.bcsimobiliare.ro

Leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

UA-122879874-2