News

Noutăți din Northville Băneasa. Vila showroom e pregătită să-ți arate cum va fi viața ta aici.

Northville-Baneasa-vila-showroom-dining-room Northville Baneasa vila showroom

Noutăți din Northville Băneasa. Vila showroom e pregătită să-ți arate cum va fi viața ta aici.

Northville, selectul ansamblu rezidențial din cartierul Băneasa, se apropie cu pași repezi de finalul lucrărilor. Fericiții proprietari vor ajunge curând “acasă”, vor începe o viață nouă în această oază din nordul Bucureștiului. Prin stilul propus și prin facilitățile complexului, Northville a atras foarte repede atenția cumpărătorilor, astfel că din cele 31 de vile au mai rămas doar 5 disponibile pentru vânzare.

Northville-Baneasa-vila-showroom-terasa

Northville Baneasa vila showroom

Săptămâna aceasta s-au finalizat și lucrările cu amenajarea vilei showroom din Northville pentru ca cei interesați să poată avea o perspectivă fidelă asupra viitorului lor în acest complex bazat integral pe principiul “gated community”. Astfel că, dacă nu ai găsit încă casa potrivită pentru tine și familia ta nu mai căuta, Northville răspunde celor mai pretențioase cereri și așteptări.

Northville-Baneasa-vila-showroom-dormitor-6

Northville Baneasa vila showroom

Dezvoltat pe o suprafață de 7561 mp, acest proiect rezidențial elegant, cu arhitectură modernă și funcțională, cu zone largi iluminate natural și acces securizat 24/7 este alcătuit din 31 de case unifamiliale cu regim de înălțime S+P+2E, cu dotări inteligente, parcări subterane cu intrare directă în casă și numeroase alte facilități menite să aducă vieții tale intimitate și confort.

Pornind de la siguranță și discreție ca trăsături fundamentale ale complexului Northville, pentru traficul auto și cele 62 de locuri de parcare a fost dedicat spațiul subteran ce se întinde pe întreaga suprafață a terenului. Astfel, terenul amenajat al complexului fiind utilizat exclusiv pentru acces pietonal, momente de relaxare la piscină și de joacă alături de cei mici în spațiul dedicat acestora.

Northville-Baneasa-vila-showroom-dining-room

Northville Baneasa vila showroom

Aici casele poartă numele unor copaci dintre cei mai interesanți ca simbolistică: Elm (Ulm), Pine (Pin), Oak (Stejar), Cedar (Cedru), Maple (Arțar) și Walnut (Nuc). Dezvoltatorii nu au ales întâmplător aceste nume, ele reflectând fidel valorile care stau la baza designului și a spiritului comunității Northville:

  • Elm (Ulmul) – demnitate și credință, noblețe
  • Pine (Pinul) – particularitate, unicitate, pozitivism
  • Oak (Stejarul) – robustețe, putere și sensibilitate în același timp
  • Cedar (Cedrul) – încredere, frumusețe interioară și exterioară
  • Maple (Arțarul) – independența minții, neconvenționalul
  • Walnut (Nucul) – pasiune, orizonturi deschise, contraste

Acum este ultimul tren pentru a avea o proprietate în frumosul ansamblu rezidențial Northville din Băneasa. Nu pierde această oportunitate!

Sun-o pe Bianca Codroiu pentru a organiza împreună o vizită în complex la 0741 099 557 sau scrie-i la bianca@bcsimobiliare.ro și devino parte din comunitatea fericitilor proprietari ai acestui select residence din nordul capitalei.

Fotografii vila showroom Northville Băneasa

Leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

UA-122879874-2