News

Terenuri pentru case in Bucuresti si imprejurimi

Terenuri intravilane pentru constructii case, vile si alte dezvoltari imobiliare

Terenuri pentru case si investitii in Bucuresti si imprejurimi

BCS Imobiliare deschide anul 2016 cu o oferta cel putin interesanta in zona terenurilor intravilane pretabile pentru constructii de case si alte investitii din Bucuresti si Ilfov (localitatile Snagov Sat, Domnesti si Scrovistea-Peris langa padure si lacul Tancabesti).

Oferta este foarte atractiva din perspectiva raportului locatie – facilitati – pret si a perspectivelor pe care aceste terenuri le ofera pentru cumparatorii care doresc sa-si construiasca o casa si pentru dezvoltatorii imobiliari care cauta the next thing in activitatea si planurile lor de investitii.

Terenurile au deschidere la strada, lac si padure, iar datorita aproprierii de Bucuresti, aeroport, autostrada A3 Bucuresti-Ploiesti si DN1 accesul dinspre si inspre ele este extrem de facil.

LISTA TERENURI DE VANZARE IN BUCURESTI SI ILFOV:

1. SNAGOV SAT, ILFOV

 Teren 1.000 mp, construibil P+2, deschidere la sosea si padure.

PRET VANZARE: 27.000 Euro.

Teren Snagov Sat Complex Astoria

Teren Snagov Sat Complex Astoria

Teren in Snagov Sat cu deschidere la soseaua 101B si padure, la mai putin de 1 km de complexul Astoria si lacul Snagov, iesire rapida la autostrada A3 si DN1, in apropierea Artha Park, Vila 23, Club Snagov.

Suprafata de 1.000 mp, front stradal 15,65 ml, intravilan, construibil, fosa septica (sapata), put apa (sapat), gaz, electricitate, iluminat stradal.

Regim de inaltime P+2, POT = 35% (Procentul de Ocupare al Terenului), CUT = 75% (Coeficientul de Utilizare al Terenului).

In 2012 proprietarul a vrut sa construiasca o vila pentru uz personal, are un proiect deja facut (ca propunere orientativa), s-au obtinut atunci si toate avizele necesare pentru constructie.

Vecini:
– fata: liziera padurii (peste drum de strada)
– dreapta: vila
– stanga: neconstruit, dupa care urmeaza alte vile
– spate: neconstruit in spate, vile pe diagonala

Avantaje: terenul este situat la 20 minute de Bucuresti intr-o zona de interes turistic local (sat Snagov) la mai putin de 1 km de complexul Astoria, o zona bine cunoscuta de agrement (tenis, fotbal, plimbari cu barca, zona barbeque, jogging in natura, etc) si inconjurata de padure si de lacul Snagov.

Proprietar persoana fizica. Terenul este intabulat si cu toate documentele pregatite pentru vanzare.

2. BUCURESTI, SECTOR 4 – CARTIER BERCENI – ZONA METALURGIEI

Doua loturi alaturate x 722 MP/LOT (1440 mp in total), construibil S+P+3+M

PRET VANZARE: 55.000 Eur/lot

teren-vanzare-bucuresti-sud-dealul-corbului-4Repere: Dacia Meridian, Selgross, Carrefour, Mall Sun Plazza, Bulevardul Ctin Brancoveanu, Bulevardul Metalurgiei, Bulevardul Turnu Magurele

Un lot are urmatoarele caracteristici:

 • Amplasament Drumul Dealul Corbului, sector 4 – Bucuresti (intravilan, construibil). Langa CET Sud, Family Residence, Viva Residence, intrate prin Drumul Binelui, Str. Alunis si Drumul Postalionului.
 • Topografie: este facuta
 • Zona in dezvoltare / sistematizare – in zona se construiesc masiv blocuri de locuinte de maxim 4 nivele, case si vile. Utilitatile sunt aproape de terenul pus la vanzare (canal si curent langa teren, gaz si apa la 500 m de loturi)
 • Deschidere: 16,24 m
 • Lungime: 44,45 m
 • Accesul se face din Str. Postalionului si prin drum de servitute de 4 m latime
 • Zona M3 – conform Planului Urbanistic General (PUG) al Municipiului Bucuresti
 • Regim de inaltime: S+P+3+M (conform Certificatului de Urbanism)
 • POT max 60% cu posibilitatea acoperirii restului terenului in proportie de 75% cu cladiri de max. P+2 niveluri
 • CUT max = 2,5 m ADC/mp teren
 • Proprietar persoana fizica

3. SCROVISTEA (ZONA PERIS si LAC TANCABESTI)

Terenuri cu deschidere la strada, padure si lac Tancabesti-Snagov

 • teren-intravilan-de-vanzare-Bucuresti-Ilfov-Snagov-Scroviste-Domnesti-3Teren de vanzare in Scrovistea – Peris (Scrovistea Forest), 1,5 ha cu deschidere de 20 m la strada asfaltata si padure, intravilan, drum acces, toate utilitatile, documentatie completa, proprietar persoana fizica, la 10 minute de Bucuresti nord.

PRET VANZARE:  50 Eur/mp (750.000 Eur)

 

 • teren-intravilan-de-vanzare-Bucuresti-Ilfov-Snagov-Scroviste-Domnesti-3Teren de vanzare Scrovistea-Peris (Scrovistea Forest), 6 ha cu deschidere 200m la strada asfaltata si padure, intravilan, toate utilitatile, drum acces, documentatie completa, proprietar persoana fizica, la 15 minute de Bucuresti nord.

PRET VANZARE: 2.000.000 Euro

 

 • 3Teren de vanzare Scrovistea-Peris (Scrovistea Village), 10 ha cu deschidere 1500m la drum asfaltat si Lac Tancabesti-Snagov, intravilan, toate utilitatile, drum access, documentatie completa, proprietar persoana fizica, la 15 minute de Bucuresti nord.

PRET VANZARE: 3.000.000 Euro

 

4. DOMNESTI – terenuri intravilane pentru constructii de case in zona de vile

lot-teren-de-vanzare-Domnesti-Bucuresti-Sud-SnagovTeren intravilan de vanzare in Domnesti format din loturi categoria de folosinta A care se vand impreuna sau separat (loturile mai mari se mai pot dezmembra), drum acces, asfalt, toate utilitatile, pretabil pentru constructii case si vile, astfel:

 • Lot 1: 500 mp – PRET VANZARE: 45 Eur / mp (Pret lot: 22. 500 Eur)
 • Lot 2: 1.500 mp – PRET VANZARE: 45 Eur / mp (Pret lot: 67.500 Eur)
 • Lot 3: 1.475 mp – PRET VANZARE: 45 Eur / mp (Pret lot: 66.375 Eur)

Loturile sunt langa Ansamblul Rezidential Curtea Domneasca, intr-o zona de vile, la cateva minute de Bulevardul Iuliu Maniu, Bulevardul Timisoara, Bulevardul Preciziei, Cimitirul Ghencea.

Proprietar persoana fizica.

Contact vanzari: Georgia Mihalcea – 0722.856.811 – georgia@bcsimobiliare.ro

 

Leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

UA-122879874-2