News

Casa ta în blocul nou cu apartamente de 2 și 3 camere de pe Zinca Golescu 45 din cartierul Crângași – Regie.

Apartments with two and three rooms near student camp 'Regie' in Bucharest

bloc-nou-in-crangasi-cu-apartamente-de-2-si-3-apartamente Bloc nou in Crangasi cu apartamente de 2 si 3 camere

Casa ta în blocul nou cu apartamente de 2 și 3 camere de pe Zinca Golescu 45 din zona Crângași – Regie.

S-a mai construit un bloc nou în București, în sectorul 6 pe strada Zinca Golescu 45, zona Belvedere aferentă cartierului Crângași, la maxim 10 minute de mers pe jos de stațiile de metrou Crângași sau Grozăvești, în apropierea Clubului Sportiv “Sportul Studentesc”.

Bloc nou zona Regie cu apartamente de 2 si 3 camere

Construcția acestui bloc cu regim mic de înălțime S+P+2E+M a început în anul 2018 și se finalizează acum, în luna mai a acestui an, lucrându-se la finisajele interioare în prezent pentru proprietarii entuziasmați care deja au cumpărat aici și sunt îndrăgostiți de cartierul Crângași și împrejurimile Lacului Morii.

blocul-golescu-45-crangasi-cu-apartamente-noi-de-doua-si-trei-camere

Blocul Golescu 45 din Crangasi cu apartamente noi de doua si trei camere

Imobilul este compus din 13 apartamente (trei apartamente cu 2 camere și zece apartamente cu 3 camere), lift, garaj subteran pentru 6 mașini. Accesul în clădire este securizat și fiecare proprietate este dotată cu interfon.

Apartamentele din imobil au toate utilitățile (gaz, apă, curent, telefonie, internet), ferestre cu tâmplărie din PVC cu geam tripan, uși metalice la intrare, izolații termice atât pe interior, cât și pe exterior, parchet, gresie, faianță, uși interior de lemn/celulare. Sunt dotate cu contor gaz și apometre, centrală proprie. Toate reședințele din acest bloc se predau la cheie.

Apartamentele de 2 camere în blocul Golescu 45 sunt decomandate confort 1, au o suprafață utilă totală de 63 mp, living, dormitor, bucătărie închisă, baie și balcon, iar prețul acestora variază în funcție de finisaje între 82.000 și 85.000 de Euro. Compartimentarea unui apartament de 2 camere arată astfel: living de 20 mp, dormitor de 15 mp, bucătărie de 11 mp, hol de 8 mp, o baie de 4 mp și balcon de 4 mp.

plan-apartament-2-camere-crangasi

Plan apartament 2 camere

Apartamentele de 3 camere din blocul Golescu 45 sunt decomandate confort 1, au două băi, o suprafață utilă totală de 89 mp, beneficiază de aceleași dotări și finisaje și au un preț care variază între 84.000 și 120.000 de Euro. În plus, acestea mai beneficiază de un dressing și spațiu de depozitare.

plan-apartament-3-camere-crangasi

Plan apartament 3 camere Crangasi

Locurile de parcare sunt opționale și se vând la prețul de 5.000 de Euro.

Imobilul are avantajul de a fi localizat într-o zonă liniștită și aerisită populată de clădiri cu regim mic de înălțime, ferit de zgomotul străzilor principale și de poluarea aferentă, fiind aproape în același timp de toate mijloacele de transport, magazine, bănci și piață. Strada este asfaltată și beneficiază de iluminat public.

harta-amplasare-bloc-nou-apartamente-Crangasi-Regie

Harta amplasare bloc nou apartamente Crangasi – Regie

Pentru a cumpăra un apartament de două sau de trei camere în imobilul Golescu 45, contactați-l cu încredere pe colegul nostru:

Ștefan Boicu

telefon 0773 702 588

email ștefan@bcsimobiliare.ro

El vă va însoți atât la vizionări, cât și în tot procesul de achiziție, astfel încât dumneavoastră să nu aveți niciun stres sau grijă.

Leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

UA-122879874-2