News

Chilipiruri imobiliare in Bucuresti si imprejurimi

Case si apartamente ieftine de vanzare

Chilipiruri imobiliare pentru cumparatorii care au ca tinta veniturile pasive din cumparari imobiliare, afaceri profitabile sau achizitii avantajoase pentru dezvoltare

Un chilipir imobiliar nu este doar o achizitie imobiliara sub pretul pietei, ci o achizitie intr-o locatie foarte buna, la un pret mult sub piata in conditii conventionale si care are potentialul de-a aduce cumparatorului-investitor un profit anual sau un venit pasiv atractiv (un return on capital de minim 10%).

Chilipirurile imobiliare sunt de cele mai multe ori provocari care au potential ridicat de-a fi transformate in oportunitati de afaceri generatoare de profit sau venituri pasive cu investitii minime in faza de pornire (care implica uneori si transformari/conversii ale imobilului).

Transformarea unui chilipir imobiliar intr-o sursa stabila si atractiva de venit implica o cunoastere si cercetare serioasa de piata, un spirit intreprinzator si un minim de viziune si indrazneala.

Pentru cumparatorii care doresc o achizitie imobiliara pentru uz personal la un pret avantajos, chilipirul imobiliar este acea locatie care se afla in zona dorita si la un pret sub bugetul lor si sub piata, este o oportunitate, de cele mai multe ori una rara.

Lista de vanzare chilipiruri BCS Imobiliare:

I. Apartamente si case in Bucuresti, zone centrale: Mosilor, Armeneasca, Stefan cel Mare

vila-de-vanzare-calea-mosilor-bucuresti-stil1. Apartament tip vila de 4 camere si 140 mp central Bucuresti, zona Mosilor, S+P+2E. Pret vanzare 160.000 Euro, negociabil. 

Finisaje superioare, stare impecabila.

Pret inchiriere in zona de la 1.000 Eur/luna.

Detalii proprietate aici si aici.

de-vanzare-apartament-3-camere-central-Armeneasca-Universitate-Mosilor-Bucuresti2. Apartament de 3 camere ultracentral in Armeneasca, imobil ’45 fara risc seismic, parter, include si doua boxe depozitare. Pret vanzare  75.000 Euro, negociabil.

Necesita imbunatatiri. Pretabili spatii birouri sau locuinta.

Pret inchiriere in zona: de la 500 Eur / luna.

Detalii proprietate aici.

 

casa-de-vanzare-5 apartamente-bucuresti-stefan-cel-mare-bcsimobiliare3. Casa cu 5 apartamente central in zona Stefan cel Mare, suprafata 280 mp, 3 intrari. Pret vanzare: 160.000 Euro

Apartamentele sunt cu 2 si 3 camere, baie proprie si au un grad de independenta ridicat. Pentru a le face complet independente proprietatea necesita investitii in ajustari/modificari.

Pret inchiriere in zona: 350 – 500 Euro / luna / apartament. Venit pasiv total brut 1.500 – 2.000 Eur/luna.  Detalii proprietate aici.

II. Dezvoltari imobiliare. Cladiri birouri. Achizitii imobiliare pentru dezvoltare. Achizitii imobiliare pentru conversie. Oportunitati afaceri.

harta amplasare

harta amplasare

1. Bloc de vanzare in Militari la metrou Pacii, sector 6 Bucuresti. In prezent cladire de birouri. Pret evaluare de 1.680.000 Euro (din care cladirea 1.600.000 fara TVA si teren 80.000 Euro+TVA)

Imobil D+P+5E (total 7 nivele) in stare foarte buna, construit in 1983, pret discutabil in functie de planul de conversie (destinatie).

Conversii: bloc cu 65-70 garsoniere si apartamente, hotel 3*, camin studentesc, spatii spital sau clinica, centre de cercetare, spatii universitare. Detalii proprietate aici.

III. Case cu teren langa Bucuresti

21. Casa la Cernica, Ilfov cu teren 1.800 mp, 3 camere, constructie veche, stare foarte buna, toate utilitatile. Pret vanzare: 58.000, negociabil.

Casa cu gradina, curte si vie in Cernica, localitate Tanganu. Asfalt, toate utilitatile, 2 dormitoare, living, 2 beciuri utilate, bucatarie cu sala de mese, echipata complet, costuri mici utilitati, sistem antiefractie, telefon, tv, internet.  Detalii proprietate aici.

Contact: Georgia Mihalcea – 0722 856 811 – georgia@bcsimobiliare.ro

[wysija_form id=”1″]

Leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

UA-122879874-2