News

O proprietate care iti trezeste visele si te provoaca sa le traiesti

Vila cu 4 camere de vanzare pe Calea Mosilor in Bucuresti. Pret 160.000 Euro.

Update: S-a vandut in doua luni de la acest text. Puterea copywriting-ului si-a marketingului digital! In fata unei locatii bine pregatite pentru vanzare, a inspiratiei si-a unei abordari precise, un simplu anunt n-are nicio sansa. Nu ne intereseaza toti cumparatorii, ci doar cumparatorii care vor fix proprietatea ta, si-au terminat cautarile si le este clar ce vor … si sunt pregatiti acum.

Invitam proprietarii sa testeze serviciile noastre de copywriting si sa se lase pentru o vreme pe mana noastra prin contract de reprezentare exclusiva (care nu este contract de exclusivitate! va rugam cititi! ca sa putem lucra impreuna la maxim de potential si sa vindem repede si bine.)

Aceasta nu este doar o alta vila de vanzare, ci o poveste care te provoaca sa o traiesti.

Bunul gust este nemuritor. Este gandul care a prins radacini in noi atunci cand am intrat in vila doamnei R. de pe Calea Mosilor din Bucuresti. O casa in care intri ca intr-o poveste si in care iti vine sa ramai. 

Tusa de umor de pe usa de la intrare “You are here! Deal with it!” ti se adreseza direct. Cum sa nu zambesti si sa n-o iei personal?!

O bijuterie de apartament sub forma unei casute, rupta parca din Amsterdam, in plin centru al Bucurestiului la doar 160.000 Euro. 

Astfel de proprietati apar pe piata foarte rar si dispar cat ai bate din palme. 

vila-de-vanzare-calea-mosilor-bucuresti-stil

Intrand in detalii, proprietatea are 140 mp utili, 4 camere si 3 bai. Este ideala pentru o familie tanara, daca este privita ca spatiu locativ sau pentru un birou de arhitectura, avocatura, atelier de creatie, design, fashion sau o afacere in stil boutique (ceainarie, reading-cafe, evenimente private). Desemenea, imobilul permite si regim mixt, cum este in prezent.

Din perspectiva vietii sociale, proprietatea este ideala datorita locatiei centrale (Calea Mosilor), dar si datorita arhitecturii care iti permite sa creezi o atmosfera diferita la fiecare nivel, sa faci din fiecare colt o poveste. 

Vila este desfasurata pe verticala, lucru care confera dinamism, perspective diferite la fiecare nivel si posibilitatea de-a locui cu adevarat in ea. 

Casa este structurata pe patru nivele a cate 40 mp fiecare (subsol, parter, etaj 1 si etaj 2), astfel:

  • la subsol este amenajat un birou si camera tehnica (in trecut a fost si baie, se poate reinstala cu usurinta)
  • la parter este zona de bucatarie si dining room/lounge, baie
  • la etajul 1 este living, camera de citit sau birou, baie, balcon
  • la etajul 2 este dormitor cu dressing si baie

De la etajul 2 se poate construi o scara de acces catre terasa, spatiu care se poate amenaja ca gradina. Legatura intre etaje se face printr-o scara interioara care confera un plus de lumina proprietatii, ea insasi fiind un punct forte al casei si un element aparte de estetica.

Finisajele sunt de cea mai buna calitate, iar fericitul cumparator are sansa unica de-a beneficia mai departe, daca doreste, de sfaturile proprietarei pentru redecorare, un renumit designer si arhitect.

Daca vrei sa cumperi aceasta proprietate trebuie sa stii ca aceasta nu este doar o alta casa de vanzare in Bucuresti, ci o proprietate care iti trezeste visele si te provoaca sa le traiesti.  Esti pregatit?

Caracteristici tehnice proprietate pe BCS Imobiliare – AICI.

Contact

Georgia Mihalcea

0722 856 811

georgia@bcsimobiliare.ro

Leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

UA-122879874-2