News

Laguna Residence prezent la Targul Imobiliar National prin BCS Imobiliare

Laguna Residence este o prezenta unica in cadrul tiMOn si pe piata imobiliara din Bucuresti

Laguna Residence prezent la Targul Imobiliar National prin BCS Imobiliare

Pana duminica 25 octombrie 2015, Piata Constitutiei din Bucuresti este marcata de Targul Imobiliar National (tiMOn) unde noul  complex rezidential de pe malul lacului Tei, Laguna Residence, este adus in atentia investitorilor interesati de zona de nord a Bucurestiului, de catre BCS Imobiliare.

BCS Imobiliare a incheiat un parteneriat cu Class Concept pentru mobilarea apartamentelor la standarde de inalta calitate, alianta care ofera cumparatorilor o oferta greu de ignorat prin promotiile oferite si raportul excelent calitate-pret.

Standul Laguna Residence din cadrul tiMOn

Standul Laguna Residence din cadrul tiMOn

Laguna Residence este o prezenta unica in cadrul targului imobiliar si pe piata imobiliara din Bucuresti

datorita urmatoarelor aspecte principale:

  1. Locatia excelenta: peste 80% din apartamente au o panorama de invidiat datorita arhitecturii si amplasarii pe malul lacului, dar si a pozitiei foarte bune in polul de nord al Bucurestiului (langa Mall Promenada, Hotel Caro, Calea Floreasca, iesire facila catre aeroport si acces rapid catre centrul orasului)
  1. Faza 1 a complexului este finalizata cu mai putin de 25 de apartamente ramase disponibile pentru vanzare dintr-un total de 120. Faza 2 a fost demarata si are termen de finalizare in vara-toamna anului viitor, cu 112 apartamente ramase disponibile pentru vanzare dintr-un total de 120.
  1. Complexul are in structura apartamente cu 2,3,4 camere si penthouse-uri, luminoase si generoase ca suprafata (minim 100 mp), locuri de parcare in subteran, boxe, galerii cu spatii comerciale, piscina exterioara si promenada.
  1. Apartamentele se ofera la cheie, finisate si mobilate conform dorintelor noilor proprietari.
  1. PROMOTIE Laguna Residence: pentru contractele semnate pana la sfarsitul anului cumparatorii vor beneficia de bucatarie echipata si mobilata by Class Concept in pretul apartamentului.

La standul Laguna Residence din cadrul tiMOn Bianca Codroiu si Stefan Boicu va asteapta cu toate informatiile despre complex, preturi si variantele de achizitie, materiale informative si programari pentru vizionari in cadrul complexului.

laguna-residence-bcs-imobiliare

In cadrul complexului ii regasiti la:

Birou vanzari Laguna Residence

Adresa: Intrarea Chefalului 11-13, Bloc B1, parter, Sector 2, Bucuresti

Program de lucru: Luni-Vineri, 9.00 – 19.00

Contact vanzari Laguna Residence:

Bianca Codroiu – mobil: +40 741 099 557 – email: bianca@bcsimobiliare.ro

Stefan Boicu – mobil : +40 773 702 588 – email: stefan@bcsimobiliare.ro

Leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

UA-122879874-2