News

BCS la Targul Imobiliar National (tiMOn) 2015

BCS Imobiliare prezinta Laguna Residence in cadrul TIMON 2015

BCS Imobiliare participa in aceasta toamna la Targul National Imobiliar (tiMOn) care va avea loc in Piata Constitutiei intre 22 si 25 Octobrie 2015.

tiMOn este un eveniment de referinta in piata imobiliara din Romania unde cererea se intalneste cu oferta in cele mai avantajoase conditii pentru beneficiari si investitori.

BCS Imobiliare va reprezenta complexul nou Laguna Residence in cadrul tiMOn din toamna acestui an, alaturi de partenerii proiectului pe zona de design interior si mobilier.

Laguna Residence este un proiect imobiliar unic in Bucuresti, situat pe malul lacului Tei, in zona de nord a capitalei (Intrarea Chefalului 11-13, Sector 2), este desfasurat pe o suprafata de 25.000 mp si incorporeaza 268 de apartamente.

Ansamblul are un design modern, sistemul de construcţie este de tip terasat (mediteranean), lucru care permite o vedere la lac pentru 80% din apartamentele din complex, apartamentele sunt spatioase si luminoase, beneficiaza de vedere la lac si sunt orientate catre sud (soare). Terenul neconstruit de 20.000 mp va fi amenajat cu gradini, spatii verzi, locuri de joaca pentru copii, alei pietonale, zona de promenadă pe malul lacului.

Dezvoltatorii proiectului ofera beneficiarilor oportunitati excelente atat in zona locativa cat si in zona spatiilor comerciale, complexul fiind dotat si cu o galerie comerciala, iar spatiile locative fiind compuse din apartamente (2,3,4 camere) si penthouse-uri cu suprafete cuprinse intre 90 si 300 mp.

In prezent Faza I a complexului Laguna Residence este integral finalizata, pana la finele anului urmand a se definitiva ultimele finisaje si detalii. Faza II a fost demarata in vara acestui an si va fi integral finalizata la jumatatea anului 2016.

Datorita locatiei excelente, Laguna Residence este o oportunitate atractiva si din perspectiva investitiei, cererea si pretul chiriilor din zona fiind factori care ofera noilor proprietari rate de rentabilitate generoase.

Va asteptam la standul nostru din cadrul tiMOn in perioada 22 – 25 octombrie, iar intre timp ne gasiti zilnic la biroul nostru din cadrul complexului pentru vizionari si detalii suplimentare.

Biroul de vanzari Laguna Residence:

Adresa: Intrarea Chefalului 11-13, Bloc B1, parter, Sector 2, Bucuresti

Program de lucru: Luni-Vineri, 9.00 – 19.00

Reprezentanti vanzari:

Bianca Codroiu – mobil: +40 741 099 557 – email: bianca@bcsimobiliare.ro

Stefan Boicu – mobil : +40 773 702 588 – email: stefan@bcsimobiliare.ro

Leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

UA-122879874-2